Portfolio

Elk jaar verzorgen wij een toffe voorstelling op school, voor het Udens college! Kunst, cultuur, interactie en inspiratie staan centraal tijdens deze voorstelling op school.
Het is altijd weer leuk om op een school te komen waar we nog nooit zijn geweest! Zo was het vandaag de eerst keer dat wij op het Wellandcollege in Gouda kwamen om een cultuurdag te verzorgen voor 110 brugklasleerlingen.
Dit was de eerste keer dat wij samenwerkten met het GO! Atheneum te Mariakerke. Twee dagen lang gingen wij met 8 klassen van 3 ASO aan de slag met toffe culturele workshops op school!
Elles van Curio Scala zocht last minute nog een leuke activiteit voor 450 leerlingen. Omdat ze ons al regelmatig leuke schoolprojecten op Markenhage in Breda had zien verzorgen, kwam ze automatisch bij ons uit.
Al heel wat jaren komen wij op het Willem 1 College in Tilburg. Ook dit jaar waren wij weer welkom om de cultuurdag tijdens de opening van het schooljaar te verzorgen.
Ook dit jaar hebben we het schooljaar op het Dongemond College weer op een energieke manier mogen openen.
Op het het Arentheem College in Arnhem hebben we het schooljaar op een zeer creatieve manier mogen openen.. Namelijk met een graffiti schoolproject! Tijdens deze zonnige dag hebben we een uitgebreide graffiti workshop verzorgd voor alle Havo 3 leerlingen.
Het is vakantie! En dat mag gevierd worden! Op basisschool Het Visnet hebben we het schooljaar op een feestelijke manier mogen afsluiten met een complete cultuurdag.
Al heel wat jaren verzorgen wij de jaarlijkse CKV dag voor het Gemini College. Dit jaar gingen we met 152 leerlingen aan de slag. De CKV-dag stond volledig in het teken van dans!
Deze leerlingen hadden een hele bijzondere Latijnse les! Niet uit een boekje.. maar graffiti kunst maken met een boodschap in het Latijns!