Voortgezet / secundair onderwijs

Elk jaar verzorgen wij een toffe voorstelling op school, voor het Udens college! Kunst, cultuur, interactie en inspiratie staan centraal tijdens deze voorstelling op school.
Het is altijd weer leuk om op een school te komen waar we nog nooit zijn geweest! Zo was het vandaag de eerst keer dat wij op het Wellandcollege in Gouda kwamen om een cultuurdag te verzorgen voor 110 brugklasleerlingen.
Dit was de eerste keer dat wij samenwerkten met het GO! Atheneum te Mariakerke. Twee dagen lang gingen wij met 8 klassen van 3 ASO aan de slag met toffe culturele workshops op school!
Elles van Curio Scala zocht last minute nog een leuke activiteit voor 450 leerlingen. Omdat ze ons al regelmatig leuke schoolprojecten op Markenhage in Breda had zien verzorgen, kwam ze automatisch bij ons uit.
Ook dit jaar hebben we het schooljaar op het Dongemond College weer op een energieke manier mogen openen.
Op het het Arentheem College in Arnhem hebben we het schooljaar op een zeer creatieve manier mogen openen.. Namelijk met een graffiti schoolproject! Tijdens deze zonnige dag hebben we een uitgebreide graffiti workshop verzorgd voor alle Havo 3 leerlingen.
Al heel wat jaren verzorgen wij de jaarlijkse CKV dag voor het Gemini College. Dit jaar gingen we met 152 leerlingen aan de slag. De CKV-dag stond volledig in het teken van dans!
Deze leerlingen hadden een hele bijzondere Latijnse les! Niet uit een boekje.. maar graffiti kunst maken met een boodschap in het Latijns!
Omdat de cultuurdag van vorig jaar een succes was kwam het Cambium College met de vraag of wij ook dit jaar weer een leuke cultuurdag op school konden verzorgen!
Wow! Wat was het weer een mooi en inspirerend schoolproject tegen pesten dit jaar op het Dongemond college. De afsluitende rap avond was meer dan geslaagd!