populair

Jubileum voor het onderwijs

Bestaat de school 10, 25, 50 of misschien zelfs wel 100 jaar? En ga je binnenkort op school een jubileumfeest organiseren? Dan helpen wij je met een geweldige en unieke invulling voor het jubileumfeest op school.

Deze activiteit is coronaproof gemaakt. Indien het weer nodig is kan deze activiteit veilig worden verzorgd.

Lees coronaproof werkwijze >

Een feestelijk en uniek jubileumfeest op school

Een jubileumfeest op school van de CKV Fabriek is een feestelijke en unieke ervaring waarbij dóén centraal staat! Wij komen op de locatie van de school, nemen alles mee en maken er een geweldige jubileumviering van.


Foto`s van jubiuemvieringen op scholen

workshop vloggen op school
workshop vloggen op school

Hoe ziet het programma van de jubileumviering eruit

Met de CKV Fabriek beschikken wij over een heleboel leuke workshops en activiteiten. Hiermee stellen we een mooi programma samen, wat de basis vormt van de jubileumviering.

Jullie kiezen de workshops en activiteiten en wij maken een passend programma voor het jubileum van de school. Uiteraard geven wij hierbij advies en tips en weten wij vanuit onze ervaring wat goed aansluit bij jubileumfeesten voor verschillende onderwijsvormen.

Wat wij tegenwoordig ook vaak doen met jubileumvieringen voor het onderwijs, is het verzorgen van 2 programma`s op 1 dag, waarbij we de leerlingen splitsen over 2 dagdelen. Dit geeft organisatorisch gezien namelijk wat meer rust omdat je dan de helft minder leerlingen op hetzelfde moment op school hebt. Je hebt dan tevens minder ruimtes nodig voor de workshops en activiteiten. Daarnaast is het wat meer “Corona Proof” omdat jullie dan minder gastdocenten hoeven te ontvangen en omdat er minder leerlingen tegelijkertijd bezig zijn. Op deze manier kunnen wij ook nog eens een scherpere prijs maken!


Een jubileumfeest voor het onderwijs is altijd op maat

Elke school, en daarmee elk jubileumfeest, is uniek. Wij helpen je graag bij het organiseren van een jubileumfeest dat helemaal aansluit bij jullie school.


jubileum basisonderwijs / primair onderwijs

Bij een jubileumfeest voor een basisschool is het extra belangrijk dat we inspelen op de leeftijd van de leerlingen. Een groep 1/2 doet bijvoorbeeld een programma met hele andere workshops en activiteiten dan een groep 8.

Wij hebben een groot aanbod aan toffe activiteiten, waardoor we elke leerling, van groep 1 t/m groep 8, een geweldige en feestelijke dag kunnen bieden.

Op basis van het aantal klassen per groep, maken wij een optimaal programma dat helemaal aansluit bij jullie school.

Informatie ontvangen >


jubileum voortgezet onderwijs / secundair onderwijs

Wil je een onvergetelijk jubileum binnen het voortgezet onderwijs organiseren? Wij helpen je met een mooi programma op maat, geheel aansluitend bij het aantal leerlingen en de mogelijkheden binnen het schoolgebouw.

We maken van het jubileumfeest een échte belevenis, met unieke, energieke, creatieve en sportieve workshops en activiteiten.

Informatie ontvangen >

ckv dansproject flashmob xxl 2018

jubileum beroepsonderwijs / hoger onderwijs

Wij verzorgen ook regelmatig jubileumfeesten voor het MBO, het HBO en op universiteiten. Op basis van jullie wensen en het aantal studenten maken wij een mooi programma op maat voor het jubileumfeest.

Informatie ontvangen >


Goed om te weten

  • Op locatie in Nederland en België
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant
  • Grote groepen extra korting
  • De beste en leukste workshopdocenten​​