Graffiti workshop op school

De graffiti workshop is een activiteit waar de leerlingen vaak heel erg naar uitkijken. Tijdens de graffiti workshop op school gaan ze een eigen graffiti ontwerp maken, van schets tot kunstwerk!

Dit maakt graffiti op school zo leuk

Wat gaan we doen

We beginnen met een leuke en interactieve uitleg waarin alle stappen worden doorgenomen om tot een graffiti kunstwerk te komen.

Allereerst gaan we aan de slag met concept. Wat wil je maken? Hoe ga je het uitwerken? Hoe benut je de ruimte optimaal? Tijdens het maken van de schets denken de leerlingen goed na over hoe ze hun kunstwerk uit willen gaan werken.
Klaar met het ontwerp? Eerst nog even de nodige beschermende kleding aantrekken en daarna is het tijd voor actie! Afhankelijk van de vorm en het doel van de workshop gaan de leerlingen individueel of in groepsverband aan de slag met het uitwerken van het ontwerp met graffiti spuitbussen. Terwijl de leerlingen druk bezig zijn met het spuiten bieden wij natuurlijk de nodige ondersteuning.

Op het einde van de workshop graffiti zetten wij bij de kunstwerken uiteraard, indien nodig, nog even de puntjes de i. Wanneer de leerlingen helemaal klaar zijn hebben ze hun eigen boodschap verwerkt, op een kunstzinnige en creatieve manier, tot een krachtig graffiti statement!

Foto`s van graffiti op scholen

Goed om te weten

Prijs op aanvraag

Ontvang direct meer informatie!
Kosteloos en vrijblijvend

Doe een cultuurdag!

Kosteloos en vrijblijvend
Deze activiteit is Corona proof gemaakt en voldoet aan de richtlijnen van het RIVM.