Jaarafsluiting Zone College

Details

  • Zone.college
  • VMBO
  • Leerjaar 1 t/m 4
  • 983 leerlingen

Jaarafsluiting Zone College met een heleboel leuke workshops

Op het Zone.college komen wij al een tijdje. We hebben hier jarenlang de graffiti workshops verzorgd tijdens de jaarafsluiting. Vorig jaar pakten we het wat groter aan en verzorgden we al een groot deel van de activiteiten voor de jaarafsltuing.

Dit jaar verzorgden we de volledige jaarafsltuing, voor zo'n 1000 leerlingen, met maar liefst 12 verschillende workshops tegelijkertijd!

Tijdens de workshop 3D pen tekenen werden de meest spectaculaire creaties gemaakt. Casita stimuleerde de leerlingen hun fantasie op een kunstzinnige manier te gebruiken tijdens de workshop visionary art. Rigean en Alex gingen aan de slag met drums & beats tijdens de streetbeats workshop. Tacilio naam de leerlingen mee op reis naar Brazilië met de capoeira workshop en Marco verwelkomende de leerlingen in de wonderlijke wereld van de Maori's met de Haka workshop.

De workshops vloggen, stop motion en lipdub stonden in het tekenen van mediawijsheid op school. Ook verzorgden we de workshops kickboksen en beatboxen; alle twee boxen, maar de één sportief en de ander muzikaal. Kickboksen, waarbij respect voor elkaar en doorzettingsvermogen centraal staat, was lekker energiek en werd gedaan met het gebruik van trapkussens. Bij het beatboxen was de "vibe" super relaxt; De leerlingen kregen een toffe showcase van Bart en ze leerden zelf verschillende ritmes en beats maken met hun mond.

Zoals altijd was het weer gezellig op het Zone.college en we kijken terug op een zeer geslaagde cultuurdag. Wij bedanken het Zone.college, met Linda in het bijzonder, voor de fijne samenwerking. Tot volgend jaar!

Linda

Vandaag was weer een zeer geslaagde dag, we willen al jullie workshopdocenten hartelijk bedanken voor hun inzet. We hebben van zowel van docenten als leerlingen al enorme leuke reacties gekregen. Super!


De activiteiten tijdens dit schoolproject


Ook een leuk project op school organiseren?