“Het is ons doel om leerlingen een geweldige en onvergetelijke ervaring te bieden.”Hoi Koen, Bedankt voor de Libdub. Ik heb vernomen dat het erg succesvol was! We gaan zeker kijken of we volgend jaar weer wat met dit kunnen doen.

Daan Nansink

Goedemorgen Koen, Hartelijk dank voor jouw bericht! De leerlingen hebben een hele toffe ochtend gehad. Onwijs bedankt ook weer voor het inplanwerk en de mogelijkheid dat de leerlingen toch nog twee gave workshops konden doen afgelopen week.
Dank voor de samenwerking en we komen zeker weer bij jullie terug!

Mariëtte Smits

Hoi Koen, De leerlingen hebben zeker genoten gisteren. Jullie begeleiders deden het ook erg leuk. Complimenten hiervoor. Als wij weer activiteiten hebben staan jullie zeker op ons lijstje!

Ruud Glas

Dag Koen, Namens het hele brugklasteam van het Lingecollege Lyceum willen we jullie bedanken voor een geslaagde dag. Ik heb alleen maar positieve berichten ontvangen zowel van collega’s als van leerlingen. Het team was enthousiast en heeft dat weten over te brengen naar de kids. Bedankt en graag tot ziens!

Siham Boutahire

Beste Koen en allen, De leerlingen en tevens de docenten hebben genoten van die dag. De trainers waren uitermate enthousiast en professioneel en sloten heel goed aan bij onze doelgroep. Het was zeker een geslaagde dag.Bedankt en zeker tot volgende keer. Groeten, Cyril

Cyril Eisden

Hoi Koen, De leerlingen en mentoren waren super enthousiast! Dat kwam ook echt door de professionele begeleiding vanuit jullie!

Wanda Hoogenhout

Hoi Koen, Het was een erg leuke dag! Ik ben erg blij met de goede docenten die jullie elke keer leveren! Bedankt voor de foto’s!

Rosanne Brouwer

​Hallo Koen, Even zeggen dat we fantastische workshops hebben gehad, met allemaal blije studenten: heerlijk! Wij hebben 3 hele inspirerende dagen gehad. Ja zeker alles is naar wens verlopen. Dank aan al de 4 workshopbegeleiders!!!! Ze hebben het geweldig gedaan. En dank voor de stopmotion filmpjes. En hopelijk spreken we elkaar weer 😊 Mvg Ditte

Ditte Langenhorst

Hoi Koen, Het was echt superleuk, de kinderen hebben ontzettend genoten met prachtige resultaten! Ook jij bedankt voor de fijne samenwerking!

Michelle Nieuwenhuijs

Dag Koen, Wij hebben GENOTEN wat een top dag was dat. Alleen maar positieve berichten. Aankomende dinsdag zal er een stukje in de krant te vinden zijn. Ik zal je deze dan wel even mailen 🙂 Jullie ook bedankt en wat ik zelf erg prettig vond dat er vooraf en tijdens de eerste ronde iemand van jullie meekwam om te kijken of alles in goed verliep. Dat was erg fijn, een aanspreekpunt. Van onze kant zeker tot de volgende keer!

Sarbine

Hoi Koen, Ik hoorde van collega’s en leerlingen(!) dat ze het leuk hebben gevonden en zeker voor herhaling vatbaar. Wat mij betreft was de samenwerking ook voor herhaling vatbaar. Wie weet, maken we komend schooljaar weer gebruik van de diensten van de CKV-fabriek. Ik heb je i.i.g. in mijn bestand gezet. Graag tot een volgende keer.

Ruud

Het zomerfeest was weer een succes!

Laura Spanjersbergh

Hoi Koen, Bedankt voor je mailtje. Wat een hoop mooie dingen hebben de leerlingen geleverd. Ik ben echt trots. Leuk dat we alles nu ook digitaal hebben. Jij ook bedankt voor de makkelijke samenwerking. Ik houd jullie zeker op mijn netvlies, als ik nog ergens een activiteit moet gaan plannen.

Petra Bouman

Hoi Koen, Bedankt voor de leuke workshops. De leerlingen waren erg enthousiast en de docenten waren weer fantastisch! Het is zo fijn als jullie workshops verzorgen bij ons, ik weet dat het goed zit en dat de leerlingen een leuke tijd hebben!

Melanie Koopmans

Beste Koen, De leerlingen waren heel enthousiast over de workshops! Ook wij (de docenten CKV ) waren heel blij met jullie. Niets dan lof dus ..😃 Hoewel ik zelf vanaf volgend schooljaar niet meer werkzaam zal zijn bij Lyceum Schravenlant, denk ik dat ook zonder mij de kans groot is dat de school nog een keer (in een wellicht iets andere opzet) een beroep op jullie doen. Dank voor de foto's en filmpjes.

Michiel van den Born

Hoi Koen, Het was heel gaaf! Mijn complimenten naar alle workshopbegeleiders. Het zag er allemaal goed georganiseerd uit. Ik heb heel veel positieve reacties ontvangen van collega’s en leerlingen. Jij ook bedankt voor de hulp! Mocht ik je weer nodig hebben, laat ik zeker van mij horen.

Pamela ​​Safarian

Hoi Koen, Het was een hele leuke, toffe dag! Ik heb veel complimenten ontvangen van collega’s. De gast docenten waren allemaal erg positief en wisten veel over hun workshop te vertellen. Ook de manier waarop ze contact leggen met de leerlingen was erg prettig, dus jullie ook bedankt voor de fijne samenwerking. Ik ga jullie zeker weer contacten!

Marcha Vlasblom

Beste Koen en Dwayne, Hartstikke bedankt voor de toffe workshop graffiti bij ons op Scala. We hebben het als een succes ervaren!

Anna Luijten

Beste Koen, We willen graag aangeven dat we de workshops allemaal als super leuk hebben ervaren! Onze complimenten hoe jullie dit hebben gedaan.

Amber Sluijmer

Beste Koen, Wij zijn enthousiast over de workshops. Van zowel de docenten als de leerlingen niets anders dan lof. Iedereen vond het leuk en is positief. Dus we gaan zeker een plan maken voor volgend jaar en willen dan weer met jullie samenwerken. Wel hebben we een wens daarbij; wij zijn dol op Dwayne en Rigean en willen heel graag dat zij ook dan de workshops geven. Zij hebben zo’n goede klik met onze leerlingen en docenten. Is zo’n verzoek inwilligbaar? Ik ga jou ergens in september van het nieuwe schooljaar contacten over welke workshops en data voostellen doen.

Jools Franse

Hallo Koen, Jullie ook bedankt! Ik hoorde van alle begeleiders dat het goed verzorgde workshops waren. Complimenten. Bedankt voor het snelle opsturen van de lightpainting foto’s.

René Klaassen

Beste Koen, Jij ook weer bedankt voor alles, we komen zeker weer terug bij jullie volgend schooljaar!

Roos de Lange

Beste Koen, Het was echt geweldig. Leerlingen hebben genoten en docenten ook. Van jullie en van de leerlingen. Ik ga zeker aankaarten dat we volgend jaar de CJP pas aanvragen en dan is het vast wel te doen om jullie weer uit te nodigen.

Ageeth van Nugteren

Hoi Koen, Heel erg bedankt voor het regelen! De kinderen hebben een super dag gehad! En de leerkrachten vonden het ook erg leuk om mee te mogen doen 😉 Mochten we weer wat leuks willen organiseren, zullen we zeker aan jullie denken!

Annick Timmerman

Beste Koen, Wat een feest was het!!!!! De kinderen maar ook de collega's waren onder de indruk van de workshops. Super bedankt voor de samenwerking. Hopelijk tot in de toekomst. Groetjes Anne en Marjolein

Marjolein Lindemans

Dag Koen! Ik heb veel positieve dingen gezien, ervaren en gehoord. Het was een leuke dag en veel leerlingen hebben genoten van de activiteiten. Ook de coaches waren enthousiast. We zullen zeker aan jullie denken bij het samenstellen van ons programma voor volgend jaar! Ook jullie enorm bedankt voor de prettige samenwerking!

Dafina Marinova

Hoi Koen, De leerlingen hebben het geweldig gehad! Bedankt voor jullie inzet! We onthouden jullie activiteitenaanbod zeker voor het nieuwe schooljaar.

Cindy Hamelink

Hallo Koen, ik wilde je even laten weten dat vandaag echt een geslaagde dag was.

De kinderen vonden het super, de leerkrachten vonden het geweldig. Goed georganiseerd!

Ik heb nog even een vraag vanuit de kleuterleerkrachten. Zij vonden de werkvormen bij theater geweldig en vroegen zich af of de docent hiervan misschien iets hierover zou kunnen mailen, wat meer informatie, … Bedankt voor de fijne dag. mvg

Angelique van Santen

Dank voor vandaag! Het was fantastisch!

Nicole Voogd

Beste Koen, Het was zeker een geslaagd feestje! De kinderen hebben genoten en wij ook! We hebben ook vele leuke reacties van ouders gehad. Bedankt voor de fijne samenwerking en tot ziens.

Joyce van Eerd

Goede avond Koen, Wat een feest was het gister!

'S ochtends met de kinderen in de workshops in de klassen, s avonds op het podium met ook ouders erbij, hilarisch!

En wat heb je toch goede, fijne, kundige, betrokken mensen in dienst. Hele goede samenwerking, prettig gegaan. Veel dank dus aan jou en je team, namens de kinderen, leerkrachten en ouders!!

En dank voor de stopmotion filmpjes, leuk! We weten jullie te vinden voor de volgende keer hoor. Jij succes en ook plezier met alle projecten. En ik zeg, tot ziens!

Mariëtte Roelvink

Hallo Koen, Heel erg bedankt voor de filmpjes, ze zijn erg leuk geworden. Tof! Ook bedankt voor de goede samenwerking. We hebben allemaal een superleuke dag gehad; de kinderen maar ook de leerkrachten!

Carmen Akkermans

Het was een leuke dag! De instructeurs waren bezig met de workshops aanpassen over de dag en ze gebruikten onze feedback en hun eigen ideeën.

De instructeurs waren allemaal professioneel en maakten er iets moois van! Ze hadden duidelijk plezier. De leerlingen hebben het erg leuk gehad en waren na 3 uur lekker moe.

In de toekomst lijkt het me mooi om te weten dat onze school weer met jullie samenwerkt. Ikzelf ben in mijn laatste dagen op deze school, neem vooral contact op met Rubin om te kijken of er iets mogelijk is! Ik wens je een fijne zomer. Dank en groet

Lars Engberts

Beste Koen, Hartelijk dank.

De leerlingen hebben een ontzettend leuke dag ervaren, dank hiervoor! Laten we contact houden voor volgend schooljaar, ik weet je te vinden.

Casper Sombroek

Hoi Koen,

Ook bedankt voor de goede samenwerking, het was allemaal best vlot geregeld, jullie website is erg duidelijk en je dacht ook goed mee.

Ik heb van veel collega’s positieve feedback gekregen over het verloop van de workshops en voor de meeste leerlingen was het echt een geslaagde dag.

Gezien onze doelgroep is het natuurlijk altijd zo dat er een paar vastlopen, niet om kunnen gaan met het wegvallen van de structuur, instructies van onbekende mensen enz. Maar ik vond dat de mensen die de workshops gaven daar heel soepel mee om gingen.

Dus de CKV Fabriek staat voortaan zeker op ons lijstje.

Judith Holleman

Wij hebben een jubileum op school gehad, het was top geregeld. De kinderen hebben een fantastische dag gehad!

Bianca Prins

Het was zeer geslaagd gisteren!! En je had inderdaad gelijk, dat we geen spijt zouden krijgen van de hiphop les! Wat een geweldige inspireren docent. De leerlingen vroegen waarom hij niet bij ons op school komt werken. Dank voor de tips mbt tot ruimtes voor lipdub. Gr. Eline

Eline vd Boogaard

Hoi Koen,

Bedankt voor de foto's. Ik hoor alleen maar weer positieve berichten van leerlingen en collega's! Ik weet je weer te vinden voor volgend jaar 😀

Had mijn vriendin Lieke die op andere school werkt ook al attent gemaakt op jullie bedrijf die had van de week al contact met jullie opgenomen hoorde is, super!

Marieke Vannisselroij

Het was echt geweldig. Leerlingen hebben genoten en docenten ook. Van jullie en van de leerlingen.

We denken erover om naast de voorstelling ook de workshops te doen. Contact komt er zeker, alleen niet meer via mij maar via mijn collega`s.

A. van Nugteren

Hallo Koen, De leerlingen (en docenten) hebben genoten van de workshop. Alles is prima verlopen.

Silvia Lammers – de Moor

De leerlingen hebben genoten en wij ook, dank daarvoor. We zullen jullie in de gaten houden.

Scott

De leerlingen (en docenten) hebben genoten van de workshop! Alles is prima verlopen.

Silvia

Het was zeker een geslaagde dag! Enorm bedankt voor de fijne samenwerking en we raden jullie ook graag aan bij andere scholen!

Henk

De leerlingen hebben het echt enorm leuk gevonden. We komen zeker bij jullie terug.

Bianca

​De rapworkshop en het hiphoppen waren erg leuk! Hoe de studenten zich open stelden voor het schijven van een persoonlijke rap, was zeer mooi om te zien. We kijken weer uit naar aanstaande woensdag.

Miriam

Ook vandaag was weer zeer geslaagd. De leerlingen, en wij ook, hebben genoten van de workshops!

Bedankt weer en zodra ik nieuwe data heb laat ik weer van me horen! Groetjes en fijn weekend!

Annelies

Wat een geweldige dag is het geweest!

De kinderen hebben genoten!

Ook de trainers waren enthousiast, wat een leuke mensen hebben we ontmoet.

Op dinsdag bieden we na schooltijd workshops aan in blokken van 6 weken, hiervoor hebben wij een commissie op school die aanbieders zoekt. Zij zullen zeker jullie gaan benaderen om een blok te vullen, want we waren erg enthousiast. Ik heb jullie website aan deze commissie doorgegeven, je zult hen vast nog wel horen.

Jij erg bedankt voor het advies en mee organiseren en zeker tot een volgende keer!

Woulinda

Het event was super geslaagd. Hele positieve berichten van leerlingen en medewerkers voor de organisatie!

Brenda

Wij vonden het te gek. Gaaf om een keer om met wat anders dan les in een lokaal bezig te zijn 😊

Ilse

De workshop graffiti ligt nu al enkele weken achter ons en na een grondige evaluatie zijn alle begeleidende leerkrachten en deelnemende leerlingen unaniem: het was een zeer geslaagde activiteit. Iedereen was zeer enthousiast en heeft genoten van de (voor vele eerste) kennismaking met graffiti. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Alvast bedankt voor de goede begeleiding door de 2 begeleiders en de vlotte communicatie. Als jullie nog bemerkingen of tips hebben, mag je deze zeker doorgeven. Met vriendelijke groeten, en tot een volgende workshop.

Harre

We hebben vrijdag een ontzettend leuke dag gehad! Alle collega's en kinderen waren super enthousiast! We zullen in de toekomst zeker nog eens van jullie diensten gebruik maken.

Charlaine

Het is fantastisch verlopen, bedankt voor de goede samenwerking! We kijken uit naar de resterende filmpjes ! Graag tot een volgende keer!

Rianne

We hebben het fantastisch gehad. Super leuk! Dank jullie wel. Tot een volgende workshop.

Ellen

De leerlingen hebben zeker genoten, dat kon ik goed zien. Jullie ook bedankt voor de leuke samenwerking en voor de mooie foto's.

Karel

Ik wil je hartelijk bedanken voor de fantastische 2 dagen!! Fijne begeleiders die de groepen goed meekregen. De leerlingen hebben onwijs genoten en de begeleiders net zo. Fijn om te zien hoe iedereen actief bezig was. Ook heel fijn dat je zo op het laatste moment een een heel programma kon neerzetten. Goed weekend en vast en zeker tot ziens!

Mariëtte

Hartstikke bedankt voor de mooie dag! De foto's en filmpjes vonden de leerlingen heel leuk om terug te zien.

Kees en Eefje

Het was een motiverende workshop. Snelle denker; de trainer! Haakte perfect aan bij het thema van deze week. Wist de groep ook goed mee te krijgen!

Yoko

De workshops van 8 nov. jl waren zeer goed opgezet en voor de leerlingen een soort van klein feestje, zeker voor herhaling vatbaar: bedankt voor meedenken en uitvoeren!

Simon

Het was weer helemaal top vandaag. Kinderen blij, docenten blij, workshopleiders goed. Jullie hebben het goed op orde. Mijn complimenten.

Thomas

Wij hebben het woensdag erg leuk gehad! En de resultaten zijn super geworden.

Mark

Ik heb heel veel positieve geluiden gehoord! Voor herhaling vatbaar! Bedankt voor de samenwerking!

Mick

Het was weer een geslaagde dag! Leerlingen vonden het leuke workshops en deden goed mee. Bedankt voor de foto's!

Mirjam

Vandaag was weer een zeer geslaagde dag, we willen al jullie workshopdocenten hartelijk bedanken voor hun inzet. We hebben van zowel van docenten als leerlingen al enorme leuke reacties gekregen. Super!

Linda

Nou, de workshops zitten erop. We hebben er enorm van genoten! Zowel leerlingen als docenten.

Ik vond het heerlijk om te zien hoe ze aan het genieten waren. Ze zijn ook erg trots op hun werk. De collega’s gaven degene die de workshop gaf (sorry, ik ben zijn naam kwijt) ook complimenten. Ze zeiden dat het vooral zo’n succes was omdat hij het zo leuk deed. Omdat hij enthousiast was. Dat werkt aanstekelijk. Wie weet doen we het nog eens!

Corrieke

Dank voor de goede organisatie. Volgens mij hebben zowel de leerlingen als docenten een mooie dag gehad. Ik heb achteraf en op de dag zelf veel leerlingen gesproken en die vonden het over het algemeen "best leuk" (voor een puber dus erg positief!!) en ook van docenten hoorde ik bijna alleen maar positieve verhalen (een aantal stelde voor om "zo'n soort dag" meer te gaan doen).

Hopelijk tot snel nog eens!!

Peter

Hoi Koen, was een top dag!

Willem

Het was weer een geslaagde CKV dag voor de leerlingen.
Ik heb al veel enthousiaste reacties gehoord!

Mirjam

Bedankt voor alle bestanden en de prettige samenwerking.

Het was een leuke dag, de leerlingen waren enthousiast. Volgend jaar weer lijkt me.

En misschien kom ik binnenkort bij jullie terug i.v.m. een theateropdracht.

Groet en een fijn weekend,

Janna

Het was zeker een succes! We denken erover om binnenkort nog een dag met jullie te plannen!

Dirk-Jan

Mijn collega's waren erg enthousiast en de kinderen hebben een heerlijke ochtend gehad.

V. Rietvelt

Wilde jullie even meegeven dat wij een supertoffe ochtend hebben gehad dankzij jullie. Alle kids waren enthousiast en hebben goed mee gedaan.

We zijn benieuwd naar de resultaten.

En, wellicht tot volgend jaar !

Iris

Enorm bedankt voor de leuke dagen die jullie onze leerlingen bezorgden! De begeleiders waren allen super enthousiast en straalde af op de kinderen. Ik kreeg heel wat positieve reacties van de leerlingen en de collega’s. De resultaten zagen en hoorden er ook heel leuk uit! Bedankt ook voor al het beeldmateriaal!

Liselot

De kinderen hebben de workshops als erg leuk ervaren. Top! Groetjes en bedankt voor de fijne samenwerking!

R. Klaassen

Ik hoorde van mijn collega`s dat afgelopen vrijdag weer een succes was! Vanuit mij, bedankt voor de prettige samenwerking!

Lotte

Ook dit jaar zijn de workshops weer naar alle tevredenheid verlopen. Dank daarvoor!

Ernst

Bedankt voor de goede organisatie! Wij komen graag bij jullie terug!

Angelique

Alweer waren wij zeer tevreden over de organisatie van de dag!

Laurens

Mede namens de leerlingen bedankt voor de leuke workshops. De leerlingen hebben een leuke dag gehad!

Monique

De presentatieavond was, mede door het enthousiasme van jouw collega's, weer een groot succes!

Susanne

Nogmaals dank voor de geweldige en creatieve leerlingendag! Graag tot volgend jaar!

Emma

De CKV voorstelling voor al onze leerlingen was weer te gek! Elk jaar weer een nieuw programma op maat. Dit jaar voor het eerst een paaldanser en die was helemaal te gek! De leerlingen ging echt op hun stoelen staan, het was super vet! Dankjewel!

Debby

De dag is prima verlopen en wij en de leerlingen waren erg blij met de wijze waarop jullie de workshops hebben verzorgd.

De filmpjes heb ik gedownload en beschikbaar gesteld aan de leerlingen, waarvoor ook dank. Leuke toevoeging aan de dag.

We denken aan volgend jaar en door de goede ervaring zouden we zomaar weer bij jullie uit kunnen komen.

T. Goosen

Wat een fantastische dag hebben jullie georganiseerd en wat was iedereen enthousiast.

Het filmpje wat jullie gestuurd hebben ziet er super uit en zullen we verspreiden onder de leerlingen en het team.

Namens het hele team heel erg bedankt en tot de volgende keer!

Jolanda

Hierbij willen wij jullie bedanken voor twee zeer succesvolle sport/beweeg dagen voor onze leerlingen.

Wij zijn zeer tevreden over hoe alle workshops zijn verlopen en hoe goed de leiders zich hebben ingezet met het enthousiasmeren van alle leerlingen gedurende beide dagen. Een compliment daarvoor.

Wat ons betreft is deze samenwerking zeker geslaagd en willen wij deze voor de toekomst zeker voortzetten.

K. Riadi

Onze leerlingen waren weer laaiend enthousiast!

C. Hannes