Hiphop workshop op school

Hiphop is een moderne dans die terug te vinden in de hedendaagse hiphopcultuur, met name in muziekclips. Onze hiphop workshop op school staat garant voor een swingende en culturele belevenis waarbij plezier hebben centraal staat!

Dit maakt hiphop op school zo leuk

Wat gaan we doen

Tijdens de hiphop workshop gaan de leerlingen, samen met de workshopdocent, op een creatieve manier aan de slag met het creëren en het instuderen van een “coole” dans waarbij elke leerling een belangrijke rol speelt!
Voordat de workshop hiphop daadwerkelijk begint, maken wij op interactieve wijze kennis met de groep. Hierna volgt een enthousiasmerende warming-up zodat alle spieren warm worden en zodat de leerlingen al lekker enthousiast en losjes worden.

Vervolgens gaan we aan de slag met het instuderen van een “coole” dans op hedendaagse muziek. De vrijheid bij de hiphop workshop op school is zo groot dat er een enorme ruimte is voor improvisatie of toevoeging van andere danspasjes.

We behandelen verschillende moves die uiteindelijk een hele dans zullen gaan vormen die op een leuke manier met de hele groep uitgevoerd kan worden! De workshop hiphop wordt afgesloten met een ontspannende cooling down.

Foto`s van hiphop op scholen

Goed om te weten

Prijs op aanvraag

Ontvang direct meer informatie!
Kosteloos en vrijblijvend

Doe een cultuurdag!

Kosteloos en vrijblijvend
Deze activiteit is Corona proof gemaakt en voldoet aan de richtlijnen van het RIVM.