Workshop freerunning op school

Kort samengevat is Freerunnen op een sierlijkere wijze van punt A naar punt B komen, door middel van salto`s backflip`s en andere trucs. Om de leerlingen op een super veilige manier kennis te kunnen laten maken met freerunning, verzorgen wij de workshop freerunning op school alleen in gymzalen met matten.

De workshop is lekker laagdrempelig waardoor elke leerling op eigen tempo mee kan doen en op een leuke en veilige manier kennis kan maken met deze sport!

Dit maakt freerunning op school zo leuk

Wat gaan we doen

We beginnen de freerun workshop altijd met een interactieve kennismaking en met een korte uitleg over freerunning. Vervolgens starten we met een goede warming-up zodat alle spieren lekker los komen. Veiligheid staat bij ons altijd voorop.
Op een leuke en enthousiaste manier gaan we aan de slag met de basistechnieken van het freerunnen. De docent zal, aan de hand van het niveau van de leerlingen, de moeilijkheidsgraad omhoog brengen met verschillende trucs.

De geleerde technieken zullen in het laatste gedeelte van de freerun workshop worden toegepast in de vorm van een circuit. De workshop wordt afgesloten met een ontspannende cooling-down.

Foto`s van freerunning op scholen

Goed om te weten

Prijs op aanvraag

Ontvang direct meer informatie!
Kosteloos en vrijblijvend

Doe een cultuurdag!

Kosteloos en vrijblijvend
Deze activiteit is Corona proof gemaakt en voldoet aan de richtlijnen van het RIVM.