Soap acteren op school

Soap acteren is een speciale vorm van acteren, met veel drama en uitvergrote emoties! Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met overdreven emoties, typetjes en spannende cliffhangers. Een workshop met veel ruimte voor eigen ideeën, fantasieën en plezier!

Dit maakt soap acteren op school zo leuk

Wat gaan we doen

We beginnen de workshop soap acteren met een interactieve kennismaking en een korte uitleg over soap acteren en over wat de leerlingen te wachten staat tijdens de workshop. De workshop is zeer toegankelijk en wordt stapsgewijs opgebouwd zodat de leerlingen heel makkelijk meegaan in het plezier van het soap acteren!
Met een goede warming-up zorgen we ervoor dat de leerlingen lekker los komen. Hierbij is het ons doel de “drempel” om je verbeelding te gebruiken weg te halen. Bij acteren staat plezier hebben in het spelen voorop en is het vooral een kwestie van niet denken, maar doen!

De leerlingen gaan in groepjes aan de slag en elk groepje kiest een script uit. Aan de hand van onze tips, instructies en begeleiding gaan de leerlingen een spannende, komische, romantische of dramatische scene instuderen.

Ter afsluiten gaan de leerlingen zichzelf naar elkaar toe presenteren. Durf en jezelf laten zien staan centraal. De leerlingen leren niet alleen samen te werken maar ook anderen te laten schitteren!

Foto`s van soap acteren op scholen

Goed om te weten

Prijs op aanvraag

Ontvang direct meer informatie!
Kosteloos en vrijblijvend

Doe een cultuurdag!

Kosteloos en vrijblijvend
Deze activiteit is Corona proof gemaakt en voldoet aan de richtlijnen van het RIVM.