Street soccer op school

Street soccer is op z`n Nederlands natuurlijk gewoon straatvoetbal! Het wordt gespeeld op een klein veldje waarbij de spelers elkaar, door middel van behendige voetbaltrucs, proberen af te troeven.

Street soccer sluit aan bij een populaire lifestyle onder jongeren en is daarmee een perfect middel om sport en beweging binnen deze doelgroep te stimuleren.

Dit maakt street soccer op school zo leuk

Wat gaan we doen

De workshop street soccer op school begint met een kennismaking en een interactief vragenrondje waarin duidelijk wordt gemaakt wat street soccer nou daadwerkelijk is. Vervolgens wordt er gezamenlijk een korte enthousiasmerende warming-up gedaan.
Wanneer de leerlingen goed warmgedraaid zijn gaan we aan de slag met allerlei leuke street soccer oefeningen. We besteden hierbij aandacht aan techniek, balcontrole, zelfvertrouwen en lef, met als hoofddoel het spelplezier van de leerlingen te kunnen vergroten.

De geleerde technieken zullen in het laatste gedeelte van de workshop worden toegepast in de vorm van een street soccer competitie. Tot slot wordt de workshop afgerond met een ontspannende cooling-down.

Foto`s van street soccer op scholen

Goed om te weten

Prijs op aanvraag

Ontvang direct meer informatie!
Kosteloos en vrijblijvend

Doe een cultuurdag!

Kosteloos en vrijblijvend
Deze activiteit is Corona proof gemaakt en voldoet aan de richtlijnen van het RIVM.