VWO

Ook dit jaar hebben we het schooljaar op het Dongemond College weer op een energieke manier mogen openen.
Al heel wat jaren verzorgen wij de jaarlijkse CKV dag voor het Gemini College. Dit jaar gingen we met 152 leerlingen aan de slag. De CKV-dag stond volledig in het teken van dans!
Deze leerlingen hadden een hele bijzondere Latijnse les! Niet uit een boekje.. maar graffiti kunst maken met een boodschap in het Latijns!
Wow! Wat was het weer een mooi en inspirerend schoolproject tegen pesten dit jaar op het Dongemond college. De afsluitende rap avond was meer dan geslaagd!
Op het Chr. Gymnasium Beyers Naude in Leeuwarden komen wij ondertussen als zo'n 5 jaar. Ook dit jaar zijn wij weer uitgenodigd om een super leuke CKV dag te verzorgen!
Sinds 3 jaar verzorgen wij nu ook jaarlijks een 2-daagse cultuurdag voor alle brugklassen. Het programma bestond uit 4 creatieve en afwisselende CKV workshops.
Op het Dongemond college in Raamsdonkveer komen wij nu al 12 jaar. Elk jaar verzorgen wij hier weer een geweldig rap project waarbij het thema "pesten" centraal staat. Het is mooi om te zien hoeveel impact dit project tegen pesten heeft op deze school en hoe betrokken alle docenten zijn.
Een CKV dag kan overal.. Zelfs op Ameland! Na een energieke centrale opening gingen de 125 leerlingen in carrouselvorm langs 3 toffe workshops: graffiti, hiphop (dans) en rap!
Op het Stedelijk Lyceum in Enschede hebben wij een hele toffe dag mogen verzorgen; een combinatie van een cultuurdag en een sportdag! Dit was de eerste keer dat wij samenwerkten met deze middelbare school.