Breakdance workshop op school

Breakdance is een moderne, sportieve en energieke dansstijl. De belangrijkste elementen van breakdance zijn het hebben van een eigen stijl, skills en originaliteit.

Tijdens de breakdance workshop op school nemen we de leerlingen mee in de hiphop cultuur. De workshop staat garant voor een culturele belevenis waarbij creativiteit en plezier centraal staan!

Dit maakt breakdance op school zo leuk

Wat gaan we doen

Tijdens de breakdance workshop leren de leerlingen, op een leuke en laagdrempelige manier, de basistechnieken van het breakdansen.
Voordat de workshop breakdance daadwerkelijk begint, maken wij op interactieve wijze kennis met de groep. Hierna volgt een enthousiasmerende warming-up zodat alle spieren warm worden en zodat de leerlingen al lekker enthousiast en losjes worden.

Vervolgens gaan we aan de slag met de basis breakdance “moves” .We behandelen verschillende bewegingen, op moderne muziek, die uiteindelijk een hele dans zullen gaan vormen die op een “coole” manier met de hele groep uitgevoerd kan worden! De workshop breakdance wordt afgesloten met een ontspannende coolingdown.

Foto`s van breakdance op scholen

Goed om te weten

Prijs op aanvraag

Ontvang direct meer informatie!
Kosteloos en vrijblijvend

Doe een cultuurdag!

Kosteloos en vrijblijvend
Deze activiteit is Corona proof gemaakt en voldoet aan de richtlijnen van het RIVM.