Workshop stage fighting op school

Tijdens de workshop stage fighting op school ontdek je het geheim achter theatervechten. De leerlingen gaan leren hoe ze op een zo`n realistisch mogelijke manier een gevecht kunnen nabootsten, net zoals in een film!

We beginnen de workshop met een leuke uitleg over stage fighting en een interactieve warming-up. Vervolgens worden er tweetallen gevormd en gaan we aan de slag met leuke oefeningen.

Er wordt aandacht besteed aan verschillende basistechnieken waarbij de leerlingen nieuwe inzichten krijgen in de wereld van acteurs en stuntmannen. Hierbij leer je hoe je het publiek kan laten geloven dat er een echt gevecht gaande is door gebruik te maken van een goede timing en samenwerking. Daarnaast komen er verschillende aspecten bij kijken zoals illusie, leren anticiperen, lef tonen, fysieke uitdrukkingsvaardigheden en zelfvertrouwen.

Wanneer de leerlingen de basis van stage fighting onder de knie hebben gaan ze zelf in groepjes vechtscènes verzinnen en maken. Hierbij is er veel ruimte voor improvisatie. Wanneer er goed geoefend is gaan de leerlingen hun zelfverzonnen vechtscènes naar elkaar toe presenteren als echte acteurs!

Dit maakt stage fighting op school zo leuk

Foto`s van stage fighting op scholen

Goed om te weten

Prijs op aanvraag

Ontvang direct meer informatie!
Kosteloos en vrijblijvend

Doe een cultuurdag!

Kosteloos en vrijblijvend
Deze activiteit is Corona proof gemaakt en voldoet aan de richtlijnen van het RIVM.