Flashmob workshop op school

Bij een flashmob komt een groep mensen bij elkaar, vaak op een openbare plek, die uit het niets beginnen te dansen. Dit begint vaak totaal onverwachts met één persoon en breidt zich snel uit.

Hoe groter de groep is hoe meer indruk de flashmob maakt! Wanneer de flashmob voorbij is gaat iedereen weer verder alsof er niets gebeurd is.

Dit maakt een flashmob maken op school zo leuk

Wat gaan we doen

Tijdens de flashmob workshop op school gaan de leerlingen, op een leuke en laagdrempelige manier, een echte flashmob in elkaar zetten! De workshop flashmob start met een interactieve warming up zodat alle spieren goed warm worden.
Vervolgens gaan de leerlingen aan de slag met het instuderen van een choreografie die gemakkelijk aan te leren is. Daarnaast wordt er uiteraard aandacht besteed aan hoe de flashmob gestart en afgesloten zal worden om het verrassingseffect te versterken!

Wanneer de dans ingestudeerd is kan de flashmob worden uitgevoerd op een binnen of buiten locatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uitvoering in een pauze als verrassing voor andere leerlingen of aan een uitvoering op een nabijgelegen openbare locatie ter promotie van een actie of voor het goede doel!

Foto`s van een flashmob maken op scholen

Goed om te weten

Prijs op aanvraag

Ontvang direct meer informatie!
Kosteloos en vrijblijvend

Doe een cultuurdag!

Kosteloos en vrijblijvend
Deze activiteit is Corona proof gemaakt en voldoet aan de richtlijnen van het RIVM.