Nieuw

Lipdub XXL

Een lipdub is een videoclip die in één lang en continu shot wordt gefilmd, waarbij een grote groep mensen met een bestaand nummer mee playbackt en danst.

Bij een lipdub workshop maken we meestal een lipdub met de hele klas. Met het lipdub XXL schoolproject pakken we het groter aan en maken we een lipdub met een heel leerjaar, een hele afdeling of de hele school!

Deze activiteit is coronaproof gemaakt. Indien het weer nodig is kan deze activiteit veilig worden verzorgd.

Lees coronaproof werkwijze >

Wat maakt dit schoolproject zo leuk

  • Meer dan een workshop.. Het is echt een lipdub feestje!
  • Versterk het groepsgevoel onder de leerlingen en vertegenwoordig de school op een unieke manier.
  • Een geweldig eindresultaat voor de school in de vorm van een prachtige lipdub.


Wat gaan we doen

Op de dag zelf zijn wij er altijd wat eerder om de locatie goed te bekijken en om een globale planning te maken voor de lipdub.

Wanneer de leerlingen er zijn leggen wij aan de hele groep uit wat we gaan doen en hoe we het gaan doen. Hierbij geven wij een basisuitleg waar de klassen mee aan de slag kunnen.

Elke klas krijgt een andere beginpunt, waar hun gedeelte van de lipdub start, en een eindpunt, waar hun gedeelte van de lipdub eindigt. Vervolgens gaan de leerlingen aan de slag met het maken van hun gedeelte van de lipdub op de juiste plek. Onze begeleiders lopen de hele tijd rond om de klassen te helpen, te sturen en te ondersteunen.

Wanneer de stukjes van de lipdubs klaar zijn gaan de klassen ze individueel van elkaar oefenen. Wanneer dit goed gaat wordt er nog een overgang tussen de klassen verzonnen.

Vervolgens gaan we de volledige lipdub oefenen. Wanneer dit goed gaat gaan we filmen! Uiteraard gaat dit niet in 1 keer goed en gaan we door totdat de lipdub per perfect op staat!


Foto`s van dit schoolproject


Goed om te weten

  • Op locatie in Nederland en België
  • Wij nemen alles mee
  • CJP Cultuurkaart acceptant
  • Grote groepen extra korting
  • De beste en leukste workshopdocenten​​