VMBO

Elk jaar verzorgen wij een toffe voorstelling op school, voor het Udens college! Kunst, cultuur, interactie en inspiratie staan centraal tijdens deze voorstelling op school.
Het is altijd weer leuk om op een school te komen waar we nog nooit zijn geweest! Zo was het vandaag de eerst keer dat wij op het Wellandcollege in Gouda kwamen om een cultuurdag te verzorgen voor 110 brugklasleerlingen.
Elles van Curio Scala zocht last minute nog een leuke activiteit voor 450 leerlingen. Omdat ze ons al regelmatig leuke schoolprojecten op Markenhage in Breda had zien verzorgen, kwam ze automatisch bij ons uit.
Ook dit jaar hebben we het schooljaar op het Dongemond College weer op een energieke manier mogen openen.
Al heel wat jaren verzorgen wij de jaarlijkse CKV dag voor het Gemini College. Dit jaar gingen we met 152 leerlingen aan de slag. De CKV-dag stond volledig in het teken van dans!
Wow! Wat was het weer een mooi en inspirerend schoolproject tegen pesten dit jaar op het Dongemond college. De afsluitende rap avond was meer dan geslaagd!
De jaarlijkse uitvoering van de “CKV on Stage show” op het Udens college was deze keer extra bijzonder! Waarom zo bijzonder? De CKV voorstelling was dit jaar niet op school maar in een theater!
Sinds 3 jaar verzorgen wij nu ook jaarlijks een 2-daagse cultuurdag voor alle brugklassen. Het programma bestond uit 4 creatieve en afwisselende CKV workshops.
Vandaag stond er een leuk schoolproject gepland op het Ostrea Lyceum in Goes; Een CKV dag met rap, dans en graffiti!
Het is elk jaar weer super leuk om een cultuurdag te mogen verzorgen op het Montaigne Lyceum in Den Haag. Ook dit jaar mochten wij weer een cultuurdag verzorgen voor het VMBO!