Havo

Ook dit jaar hebben we het schooljaar op het Dongemond College weer op een energieke manier mogen openen.
Op het het Arentheem College in Arnhem hebben we het schooljaar op een zeer creatieve manier mogen openen.. Namelijk met een graffiti schoolproject! Tijdens deze zonnige dag hebben we een uitgebreide graffiti workshop verzorgd voor alle Havo 3 leerlingen.
Al heel wat jaren verzorgen wij de jaarlijkse CKV dag voor het Gemini College. Dit jaar gingen we met 152 leerlingen aan de slag. De CKV-dag stond volledig in het teken van dans!
Omdat de cultuurdag van vorig jaar een succes was kwam het Cambium College met de vraag of wij ook dit jaar weer een leuke cultuurdag op school konden verzorgen!
Wow! Wat was het weer een mooi en inspirerend schoolproject tegen pesten dit jaar op het Dongemond college. De afsluitende rap avond was meer dan geslaagd!
Sinds 3 jaar verzorgen wij nu ook jaarlijks een 2-daagse cultuurdag voor alle brugklassen. Het programma bestond uit 4 creatieve en afwisselende CKV workshops.
Op het Dongemond college in Raamsdonkveer komen wij nu al 12 jaar. Elk jaar verzorgen wij hier weer een geweldig rap project waarbij het thema "pesten" centraal staat. Het is mooi om te zien hoeveel impact dit project tegen pesten heeft op deze school en hoe betrokken alle docenten zijn.
Een CKV dag kan overal.. Zelfs op Ameland! Na een energieke centrale opening gingen de 125 leerlingen in carrouselvorm langs 3 toffe workshops: graffiti, hiphop (dans) en rap!
Op het Stedelijk Lyceum in Enschede hebben wij een hele toffe dag mogen verzorgen; een combinatie van een cultuurdag en een sportdag! Dit was de eerste keer dat wij samenwerkten met deze middelbare school.